kitesurf oktatás

SZÖRFTÁBOR > MKA > Magyar Kitesurf Akadémia

SZÖRFTÁBOR

szörftábor

szörftábor

Szörftábor Balaton ? Akkor a balatoni windsurf tábor  közreműködésével összekapcsoljuk a szörf és és kitesurf sportokat és egy tábor keretében tanuljuk meg az alapjait. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható,hogy a kitesur – windsurf iránt érdeklődők aránya 3 : 1 , azaz 75% a kite javára.Ez nem jelenti azt ,hogy ez a sportág jobb lenne, csak jobban felkelti az emberek érdeklődésétMásrészt szörfözni egyedül is meg lehet tanulni,bár a szörfoktatók nem szeretnek ilyesmit hallani, attól még ez tény.Kiteozni is meg lehet egyedül tanulni csak sokkal nehezebben és a biztonsági kockázatok miatt nem ajánlott,sőt legalább az alapokat oktatóval átvenni szinte kötelező,kiemelt fontossággal a biztonsági fejezetet / gyakorlatban is.

szörftábor

szörftábor

Bejárós táboraink igazán költséghatékonyak, csak a szeles napokon és csak a valós kite- és windsurf tanulás után kell fizetni,  a szállást és az étkezést önállóan oldják meg a résztvevők. Itt egy helyen tudnak megismerkedni a windsurf és a kitesurf sportágakkal.

A szörf edzéseken kívül elég sok más sportolási lehetőség is a rendelkezésünkre áll a nagy területen és minden napra a szörf mellé további sportprogramokat fogunk beilleszteni,különösen a kitesurf sportot szeretnénk bemutatni mivel tudjuk,hogy nagyon sokan kiváncsiak rá.Bentlakásos  szörftábor  egyenlőre nálunk nem fog megvalósulni , de azért néhány remek surf camp külföldön még megrendezésre kerül, habár ezekért kissé távolabbra kell utazni, de megéri. A következő videó is egy ilyen hangulatos szörf tábor hetét örökíti meg,ahol még szél is fújt/itthon teljes szélcsendben is tartanak szörftáborokat  bármilyen hihetetlenül is hangzik/:

szörftábor

szörftábor

További szörftábor és kitesurf tábor cikkek itt találhatóak

Köszönjük ezt a remek képet,kérjük legközelebb a témával kapcsolatosat beküldeni.Köszönjük.

KITESURF TÚRÁK HAMAROSAN.

Nem kell messzire utazni és nem is drága….

SZÖRFTÁBOR
balatoni windsurf és kitesurf tanulás kedvező feltételekkel
SZÖRFTÁBOR
Written by: MKA
Date Published: 03/15/2017
Szörftábor 2017
4.5 / 4 stars
Summary
Event
szörftábor
Location
Kitesurf Akadémia Balaton,Balaton
Starting on
június 1, 2017
Ending on
június 4, 2017

One comment on “SZÖRFTÁBOR”

  1. Karcsi kite őrült

    hű de elöl vagytok a szörftábor kulcsszòra..????

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.