kitesurf oktatás

Szörftábor Balaton 2017 | Kitesurf Camp - kitesurf oktatás

Szörftábor Balaton 2017 | Kitesurf Camp

Kitesurf Camp |A Magyar Kitesurf Akadémia vezetősége már 2015-ben úgy döntött,hogy a szörftábor ajánlatok önmagukban már nagyon keveset tudnak csak kínálni a mai kiélezett versenyben és a manapság már jóval népszerűbb kitesurf sporttal valamint a divatos sup sporttal is kiegészíti táborait.

Sajnos a bentlakásos tábor végül nem valósult meg, az ötletet pedig lekoppintották a nagy ‘vezetőségek’. Rengetegen érdeklődtek a szörf- és kite tábor iránt amit 2015-ben találtunk ki : www.kitesurf.suli.hu/contact/szorftabor .

 

szörftábor Balaton

szörftábor Balaton

Így a 2015-ös ötletünket ‘átvette’ egy másik szörftábor mivel a találati listán már túl elöl szerepeltünk így kénytelenek voltak elolvasni   és arra a következtetésre jutott az egyszemélyes ‘vezetőség’,hogy beépítik a tervet a sajátjukba.Persze Siófokon nem lehet kitesurfözni és ezt minden kiteos tudja, de a lényeg a bevétel.

A sup is nagyon felpörgött az utóbbi 2-3 évben, így ezt is minden szörftábor be fogja lassan venni a programjába.A Windsurf – Kitesurf -Sup táborok eljövetele már borítékolható volt évekkel ezelőtt,persze ezt nem kellett ‘megálmodni’ mint a ahogyan a szörftáborokat sem,hiszen józan egyszerű gondolkodással a tendenciákat figyelve is tudható volt,így ezúton kivánunk minden szervezőnek és megálmodónak sok sikert és sok résztvevőt a táboraikhoz ! A mai irányvonalat nem követőknek is sok sikert kívánunk a szimpla szörftáboraikhoz,reméljük még arra is akad azért igény.

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kitesurf Camp
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien